Esteetön Fuengirola 

Espanjan aurinkorannikko, Costa del Sol, tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia lomapäiviin! Esteettömässä Fuengirolassa upeat hienohiekkaiset rannat jatkuvat niin pitkälle kuin silmä kantaa ja kaupunki onkin todellinen auringonpalvojien paratiisi. Nautit erittäin monipuolisesta ja tasokkaasta viihde- ja ravintolatarjonnasta, päivien auringosta ja iltojen sametinpehmeydestä. Aurinkorannikon ilmasto on suomalaisittain miellyttävä läpi vuoden, mutta paras aika matkustaa on loppukevät ja alkusyksy, jolloin keskilämpötilat ovat reippaasti yli 20 asteen, mutta eivät keskikesän kuumimmissa lukemissa. Aurinkorannikon ihanat kaupungit seuraavat toinen toistaan, joten omatoimisten retkien toteuttaminen on Fuengirolassa helppoa. Matkaa lentokentälle on Fuengirolasta noin 25 km.

Kaupunkia on viime vuosina rakennettu systemaattisesti esteettömäksi tavoitteena tehdä Fuengirolasta ensimmäinen täysin esteetön kaupunki Andalusian alueella. Kaikilla kaupungin rannoilla on pyritty helpottamaan esteetönötä kulkemista ja yksi ranta on tehty täysin esteettömäksi. Espanjan suomalainen vammaisyhdistys ylläpitää rannalla avustuspalvelua. Avustajat auttavat mereen rantapyörätuolin avulla ja paikalla on myös lainattavia apuvälineitä, esimerkiksi nostolaite. Kaikki Fuengirolan kadut ja julkiset tilat ovat esteettömiä. Aurinkorannikolla kulkeva lähijuna on matalalattiainen ja junissa on aina pyörätuolipaikkoja, joten kulkeminen lähikaupunkeihin onnistuu myös pyörätuolilla liikkuen.


Matka-ajankohta ja hinta

9.-16.9.2018 (su-su) 

845 €/hlö (yksiö kahdelle, standard tai esteetön)

790 €/hlö (standard kahden makuuhuoneen huoneisto neljälle)
895 €/hlö (standard kahden makuuhuoneen huoneisto kolmelle)   
1095 €/hlö (standard kahden makuuhuoneen huoneisto kahdelle)

Yksinmatkustavan on varattava yksiö omaan käyttöön, lisämaksu 220 €. 

Hintaan sisältyy

  • Norwegianin reittilennot Helsinki-Malaga-Helsinki veroineen turistiluokassa 
  • matkatavarat 2 x 20 kg/hlö
  • esteettömät lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • suomenkielinen opas kuljetusten yhteydessä meno-paluu
  • majoitus valitussa huonetyypissä Fuengirola Pyr -keskustahotellissa

Lisämaksusta aamiaiset hotellilla 60 €/aikuinen/viikko, 35 €/lapsi 0-8 v./viikko.
 

Varaa matkasi tästä!

09.09.2018 - 16.09.2018
845 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?