Asiakaspalvelu arkisin 9-16
Kreikkalaisia makuja Evian saarella

ti-la 4 yötä, 28.4.-2.5.2026
Evian saari on kreikkalaista charmia ja elämyksiä parhaimmillaan! Kreikkalaisesta ruokakulttuurista ja etenkin sen raikkaudesta ja terveellisyydestä on kuultu viime aikoina paljon hyvää. Joillakin alueilla paikalliset ovatkin Euroopan pitkäikäisimpiä ja virkeimpiä asukkaita.
Tällä matkalla päästään näkemään monelle aivan uusia maisemia Evian saarella, joka on varsinainen Kreikan helmi ja ateenalaisten suosikkilomakohde, mutta ei vielä kovin tunnettu Kreikan ulkopuolella. Matkalla tutustutaan erilaisiin kreikkalaisiin makuelämyksiin, sekä maistellaan paikallisia viinejä. Evian saarella tuotetaankin vihannekset ja hedelmät itse saarena omiin ravintoloihin, viinejä unohtamatta. Ja koska lento vie suoraan Ateenaan, tehdään tietysti kävelyretki Plakassa, Ateenan kiehtovassa vanhassa kaupungissa, länsimaisen kulttuurin alkulähteillä.
Matkaohjelma
1. päivä Ateenan maistiaiset ja Plaka
2. päivä Viikunafarmi
3. päivä Vapaapäivä
4. päivä Viinitilaretki, kurkistus kreikkalaiseen keittiöön
5. päivä Paluumatka Ateena – Helsinki
Lennot
Norwegian
D8 2962 Helsinki – Ateena 06.50–10.30
D8 2963 Ateena – Helsinki 10.35-14.10
Majoitus
4 yötä Halkes: hotelli Lucy ****
Kuljetukset
Matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
Ruokailut
Hotelliaamiaiset, 3 lounasta ja 1 viininmaistajaiset
Matkaopas
Suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä