Peking III

Kiinassa kaikki on suurta, ja kaikki on toisin. Vuosituhantinen historia, Kiinan keisarien perintö ja eri dynastioiden värikkäät vaiheet ovat muovanneet tätä suurta maata, jossa menneisyys kietoutuu nykyhetkeen ja uuden vuosituhannen elämään. Peking on portti kiehtovaan maahan, jossa melkein kaikki on ”maailman suurinta”. Keisarien valtakunnassa koet ja näet hämmästyttävän Kiinan muurin – yhden maailman seitsemästä ihmeestä, Kielletyn kaupungin Lohikäärmevaltaistuimineen, Tian’an Menin eli Taivaallisen rauhan aukion. Ihmettelet loputonta ihmisvilinää kaduilla, katselet polkupyöräriksoja, haistelet katukeittiöiden tuoksuja, herkuttelet Pekingin Ankalla, maistelet aitoa kiinalaista teetä. Ostosmahdollisuudet ovat rajattomat, merkkiliikkeistä tavarataloihin, joista löytyy aivan kaikkea mahdollista. Ja tyylitietoinen saa räätäliltä vaatteet, mittatilauksena tietenkin, ja edulliseen hintaan – Pekingiin kannattaa lähteä vaikkapa hankkimaan kokonaan uusi, tyylikäs ja edullinen puvusto!

Matka-ajankohta ja hinta

30.3.-6.4.2015 (ma-ma) 1.395 €/hlö Täynnä!

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 220 €. Yksimatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy:

* Finnairin reittilennot Helsinki-Peking-Helsinki veroineen
* lentokenttäkuljetukset Pekingissä
* majoitus ydinkeskustassa Sunworld-hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* kävelykierros Wangfujing-kävelykadun alueella ja Taivaallisen rauhan aukiolla
* vierailu Kielletyssä kaupungissa
* retki maaseudulle, Kiinan Muurille ja Ming-dynastian hautalaaksoon, retkellä vierailu myös helmikeskuksessa ja cloisonné-tehtaalla
* hotelliaamiaiset, 3 lounasta ja Pekingin Ankka -illallinen
* suomenkielisen oppaan ja paikallisen englanninkielisenoppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä
* viisuminhankinta Suomen kansalaisille

Lisäretkipaketti 60 €/hlö (varattava ja maksettava jo etukäteen Suomessa). Pakettiin kuuluu:
* Perjantaina 3.4. vierailu 1600-luvun lopulta peräisin olevassa Lama-temppelissä, joka on tärkeimpiä lamalaisia (tiibetinbuddhalaisia) pyhäkköjä Tiibetin ulkopuolella. Siellä on maailman suurin yhdestä puukappaleesta veistetty Buddha. Päivän aikana myös ostosretki tavarataloon ja lounas.
* Lauantaina 4.4. vierailu leskikeisarinna Ci Xin ihastuttavassa kesäpalatsissa kaupungin laidalla, kauniin Kunming-järven rannalla. Palatsi toimi aikoinaan Qing-dynastian keisarillisen perheen lomapaikkana. Ranskan ja Iso-Britannian sotilaat tuhosivat palatsin toisen oopiumsodan aikana 1860, jonka jälkeen leskikeisarinna Ci Xi rakennutti palatsin uudelleen. Vieraillaan myös eläintarhassa katsomassa pandoja, päivän aikana lounas.

TÄRKEÄÄ! Kiinaan tarvitaan turistiviisumi. Viisumiohjeet lähetämme n. 1,5 kk ennen matkaa. Passin on oltava voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen.

Hotelli Sunworld****
88 Dengshikou Street,
Dongcheng District
Beijing 10006
Puh. (010) 581 68999
http://www.sunworldhotel-beijing.com/index.html

Hotellin sijaitsee erinomaisella paikalla Pekingin ydinkeskustassa. Aivan hotellin läheisyydessä on mm. Wangfujingin kävelykatu lukuisine liikkeineen ja ravintoloineen, samoin kävelymatkan päässä on myös Tian An Menin aukio ja Kielletty kaupunki. Hotellissa on nykyaikaisin mukavuuksin varustetut huoneet, sekä hyvät, monipuoliset palvelut: ravintoloita, kokoustiloja, kuntosali sekä valuutanvaihto.

Sulje ↑

Lentoaikataulu:

Helsinki - Peking AY 051 klo 18.05-06.55 (+1)
Peking - Helsinki AY 052 klo 10.55-14.25

Matkaohjelma:

Maanantai 30.3.
Lähtö Helsingistä Finnairin reittilennolla kohti Pekingiä.

Tiistai 31.3.
Saapuminen aamulla Pekingiin, ja bussikuljetus lentoasemalta kaupunkiin. Majoittuminen ydinkeskustassa sijaitsevaan Sunworld-hotelliin. Kävelykierros hotellin läheisyydessä, Wangfujing-ostoskadulla sekä Tian An Menin eli Taivaallisen rauhan aukiolla, tervetulolounas.

Keskiviikko 1.4.
Aamiainen. Vierailu hämmästyttävässä Kielletyssä kaupungissa, jo 1400-luvulla rakennetussa Kiinan keisaridynastioiden suljetussa maailmassa, retken yhteydessä lounas.

Torstai 2.4.
Aamiainen. Retki suurkaupungin ulkopuolelle, vuoristoisessa maastossa sijaitsevaan Badalingiin. Siellä avautuu uskomattomat näkymät tälle Ming-dynastian aikaan rakennetulle Kiinan Muurille, joka kiemurtelee rinteillä aina tuhansien kilometrien päähän kaukaisuuteen. Tätä yhdeksi maailman seitsemästä ihmeestä kutsuttua mahtavaa rakennelmaa pääsee ihailemaan kävelemällä muurin päällä. Retkellä vieraillaan myös Ming-haudoilla eli Ming-dynastian keisarien hautalaaksossa, sekä käydään myös cloisonne- eli soluemalitehtaalla ja helmikeskuksessa. Päivän aikana lounas.

Perjantai 3.4.
Aamiainen. Vapaata aikaa Pekingissä tutustua tähän ihmeelliseen kaupunkiin, sen nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin. Lisäretkipaketin ostaneilla vierailu Lama-temppeliin, ostoskierros ja lounas.

Lauantai 4.4.
Aamiainen. Vapaata aikaa Pekingissä. Lisäretkipaketin ostaneilla vierailu Kesäpalatsissa ja eläintarhassa, lounas.

Sunnuntai 5.4.
Aamiainen. Vapaata aikaa Pekingissä. Illalla yhteinen Pekingin Ankka -illallinen.

Maanantai 6.4.
Varhainen aamiainen, jonka jälkeen bussikuljetus lentoasemalle, ja Finnairin reittilento Pekingistä Helsinkiin.

Sulje ↑
Varaa matka Tulosta
Varaa matka