Tv-sarjojen Cornwall ja Devon

Mielenkiintoinen matka Englannin läntisimpään kärkeen, vehreään Cornwalliin ja Devoniin! Cornwall sijaitsee pitkällä, Atlanttiin työntyvällä niemimaalla, ja se on erittäin suosittua aluetta matkailijoiden keskuudessa. Ilmasto on pääasiassa lauhkean merellistä, ja Cornwallin maisemat ovat upeat: kilometrien pituisia hiekkarantoja, nummia halkovia teitä, villejä poneja, jyrkkiä, mereen päättyviä kallioseinämiä… Englannin Rivieraksikin kutsuttu Devon ja Cornwallin alue on toiminut myös monien tv-sarjojen kuvauspaikkana: täältä löytyy Poldark-sarjan merimaisemia, Port Isaacin kaupungissa on kuvattu Doc Martinia, ja onpa aluetta kutsuttu myös Agatha Christie -maaksi. "Minusta Cornwallin rannikko on joka suhteessa yhtä viehättävä kuin Ranskan eteläinen ranta", totesi aikoinaan jo kapteeni Hastingskin ystävälleen, maailmankuululle salapoliisille Hercule Poirotille herrojen istuskellessa meren rannalla.


Matka-ajankohta ja hinta

6.-10.9.2018 (to-ma) 1495 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 195 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Lontoo-Helsinki turistiluokassa veroineen
  • matkatavarat 1 x 23 kg ruumaan
  • lentokenttäkuljetukset sekä muut matkaohjelman mukaiset kuljetukset
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa: 1 yö Plymouth, 2 yötä Falmouth, 1 yö Tiverton
  • hotelliaamiaiset, 4 illallista
  • matkaohjelman mukainen retkiohjelma: tutustuminen mm. Dartmoorin nummialueeseen, Eden Project -puutarhaan, Charlestownin kylään ja Botallackin kaivosraunioihin Poldarkin maisemiin, St Ivesin kaupunkiin, Lanhydrockin kartanoon ja Port Isaacin kaupunkiin, jossa kuvattu Doc Martin -sarjaa, vierailu myös kauniissa Bathin kaupungissa 
  • suomenkielisen oppaan palvelut

Lisämaksusta

  • Istumapaikkavaraukset Finnairin lennoilla, hinta edestakaisin on alk. 28 €/hlö + palvelumaksumme 10 €/hlö.

Varaa matkasi tästä!

06.09.2018 - 10.09.2018
1495 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?