Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia) :

Laiva-aikataulu:

Helsinki – Tallinna Tallink Megastar klo 10.30-12.30
Tallinna - Helsinki Tallink Star klo 16.30-18.30

Perjantai 6.11.
Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Tallink Megastarilla klo 10.30-12.30. Megastar lähtee Länsiterminaalista. Mahdollisuus ostaa lisämaksusta myöhäinen aamiainen laivalle 18 € (varataan etukäteen).Opas ja bussi vastassa satamassa. Ensin vieraillaan Viron suurimmassa käsityöliikkeesä Karnaluksissa.  Tämän jälkeen käydään korutaiteilija Kriss Egeliten studiolla. Hän on tunnettu korujen, erityisesti sormusten muotoilija. Hänen tuotemerkkinsä on New vintage by Kriss. Studiolla voi myös ostaa hänen suunnittelemiaan koruja. Päivän viimeinen vierailukohde on virolaisen käsityön talo, jossa esillä paljon virolaiseen käsityöperinteeseen liittyviä tuotteita,  mm. kansallispukujen kankaita ja vaatteita. Päivällinen ja majoittuminen hotelli Metropoliin.

Lauantai 7.11.
Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutuksen jälkeen siirretään tavarat bussiin, ja lähtö hotellista oppaan johdolla Martin markkinoille Saku Suurhalliin. Myynnissä on kaikkea käsitöihin liittyvää, ja tarjolla myös pientä syötävää ja juotavaa. Aikaa kiertää omatoimisesti tutustumassa markkinoihin. 
Bussikuljetus (ilman opasta) markkinoilta satamaan klo 15.15, josta Tallink Star lähtee klo 16.30. Lisämaksusta buffetpäivällinen 26 € (varataan etukäteen). Helsinkiin Länsiterminaaliin saavutaan klo 18.30

 

 

 

 

 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »