Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Beatles-fiiliksiä Liverpoolissa 

Fab fourin eli Beatlesin Paulin, Johnin, Georgen ja Ringon musiikki on lähtemättömästi jäänyt niin monen mieliin ympäri maailman. Minkä muun kevyemmän musiikin yhtyeen melodioista on tehty enemmän versioita kuin Beatlesin? Minkä yhtyeen kappaleet tuntuvat aina tuoreilta ja liikuttavilta vuosikymmenestä toiseen?  Tämän musiikin vaikutus on mittaamaton aina vaan uusillekin sukupolville. Moni on sitä mieltä, että originaali versio kappaleesta on se paras! Liverpoolista kaikki alkoi, ja vielä lähemmäs Beatlesiä pääset, kun koet kaupungin tällä matkalla. Vierailet itse Beatlesin alkulähteillä, mm. Penny Lanellä, Strawberry Fieldsillä, ja uudelleen rakennetussa Cavern Clubissa. Tiedonjanoisimmat pääsevät kartuttamaan tietämystään kattavassa Beatles Story -museossa, jossa upeasti esillä pitävine faktoineen monia muistoja, esim. alkuperäiset käsinkirjoitetut Yesterdayn nuotit, Keltainen sukellusvene  tai kopio Abbey Roadin studiosta.

Liverpool on kaunis brittikaupunki, jossa on läsnä mielenkiintoinen merenkulun historia ja moderni kaupunkikulttuuri sekä tietenkin brittifutis. Albert Dock ja kulttuurisesti arvokas satama-allasalue on mainio paikka viettää päivää Mersey-joen lauttoja, museoita ja pikku puoteja  katsellen. Kivenheiton päässä on pubit ja kattavat ostosmahdollisuudet, ja Mathew Street kutsuu kuuntelemaan taitavia rock- ja popmuusikoita vaikka jo päivästä alkaen; Cavern Club ja viereinen Cavern Pub niistä parhaita! Omatoimisille ohjelmassa lauantaina myös pari lisäretkivinkkiä.

Tällä matkallamme on mukana asiantunteva opas, ja varmasti löydät myös samanhenkistä matkaseuraa. 


Matka-ajankohta ja hinta:

23.-26.10.2020 (pe-ma) 1025 €/hlö 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 350 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Manchesteriin veroineen
  • matkatavarat lennolla 1 x 23 kg laukku per henkilö
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus ****hotellissa Liverpoolin keskustassa, jaetussa kahden hengen huoneessa
  • aamiaiset, 2 lounasta
  •  retkiohjelma: kaupunkikierrokset, käynti Beatles Story-museossa pääsymaksuineen ja drinkki pubissa, retki Chesterin kaupunkiin
  •  suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Lisämaksusta 

  • liittymälennot muualta Suomesta, kysy hintaa toimistostamme
  • Istumapaikkavaraukset Finnairin lennoilla, hinta edestakaisin on alk. noin 28 €/hlö + palvelumaksumme 10 €/hlö. 

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

23.10.2020 - 26.10.2020
1025 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?