Matka-Agentit » Rantalomat ja hemmottelu » Kaukorannat » Kenian safari ja Mombasa

Kenian safari ja Mombasa

Afrikan perinteisin safarikohde on Kenia. Monipuolinen luonto ja eläimistö houkuttelevat maahan luonnosta kiinnostuneita matkailijoita. Itäisessa Afrikassa sijaitsevan Kenian suurin rikkaus onkin sen upea luonto ja eläimistö. Maisemat vaihtelevat savanneista melkein aavikoiksi ja sademetsiksi sekä jopa vuoristoiksi, korkeimmat huiput ovat kolmen kilometrin korkeudessa. Safareilla pääsee tutustumaan Afrikan ainutlaatuisiin eläimiin kansallispuistoissa ja suojelualueilla, kuuluisin näistä Masai Maran kansallispuisto. Täällä voit tarkkailla villieläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Upean safariloman jälkeen jatkat matkaasi Intian valtameren äärelle, valkoisille hiekkarannoille, Mombasaan.

Esimerkkihinnat

9 vrk/10 päivää alk. 2.585 €/hlö

Hintaan sisältyy:

* reittilennot
* lipuissa perittävät lentoverot
* 1 yön majoituksen jaetussa 2hh Nairobissa
* 3 yön täysihoitosafarin jaetussa 2hh
* 4 yön majoituksen jaetussa 2hh Mombasassa
* ruokailut ohjelman mukaisesti
* lentokenttäkuljetukset Nairobissa ja Mombasassa

Hinta ei sisällä:
* Kenian viisumia, jonka suomalaiset saavat Nairobiin saavuttaessa.  Hinta USD 50, maksetaan käteisellä.
* palvelupalkkioita tai muita henkilökohtaisia kuluja

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus

Matkaohjelmaehdotus:          

Ohjelmaan sisältyvät ateriat:  A - aamiainen, L - lounas, P - illallinen

Päivä 1
Päivälento Nairobiin, saapuminen Nairobin kansainväliselle kentälle ja kuljetus hotellille. Majoittuminen mukavaan kaupunkihotelliin ja yöpyminen jaetussa kahden hengen huoneessa.

Päivä 2 Nairobi - Nakuru (A,L,P)
Aamiaisen jälkeen safarimatka voi toden teolla alkaa. Oppaamme noutaa teidät hotellilta ja aamupäivän aikana laskeudutaan vaikuttavaan Afrikan hautavajoamaan ja ajetaan Nakurujärvelle.  Nakuru on tunnettu erityisesti miljoonista vaaleanpunaisista flamingoistaan, ja iltapäivän puistoajolla on mahdollisuus ihailla näitä upeita lintuja samoin kuin jopa neljääsataa muuta lajia. Yöpyminen hyvätasoisessa lodgessa tai leirissä.

Päivä 3 Nakuru - Masai Mara (A,L,P)
Aamiaisen jälkeen ajo Kenian tunnetuimpaan luonnonpuistoon Masai Maraan. Heinä-lokakuussa savannilla voi vaeltaa yli miljoona eläintä, kun  gnu-antiloopit vaeltavat Serengetistä Maraan. Täältä löytyy Kenian laajin eläinpopulaatio ja mahdollisuus Big Fiven (leijona, leopardi, elefantti, puhveli ja sarvikuono) näkemiseen on hyvä! Iltapäivällä puistoajo. Seuraavat 2 yötä vietetään lodgessa tai hyvätasoisessa leirissä.

Päivä 4 Masai Mara (A,L,P)
Kokonainen päivä aikaa puistoajoille ja lodgen/leirin palveluille. Ensimmäiselle puistoajolle lähdetään usein jo aamutuimaan ennen aamiaista, joten muistathan ottaa myös lämmintä vaatetta mukaan!

Päivä 5 Masai Mara - Nairobi - Mombasa (A,P)
Aamiaisen jälkeen ajo takaisin Nairobiin ja kuljetus kentälle. Lento Mombasaan ja kuljetus rantahotelliin. Majoittuminen jaettuun kahden hengen huoneeseen.

Päivä 6-8  Mombasa (A,P)
Nyt on aikaa nauttia hotellin palveluista ja rantalomasta. Mombasa tunnetaan laulun sanoin kuumana ja kosteana, joten aurinkosuojakerrointa tarvitaan! Valkoiset rannat ja huojuvat palmut jättävät arkihuolet taakse, ja halukkaat voivat kokeilla snorklausta tai sukellusta erilaisilla lisämaksullisilla päiväretkillä. Nähtävyyksistä suosittelemme esim. portugalilaisten vuonna 1953 rakentamaa Fort Jesus -linnoitusta, joka toimii nykyisin museona.

Päivä 9 Mombasa - Helsinki (A)
Aamiainen hotellilla ja huoneenluovutus. Myöhään iltapäivällä kuljetus Mombasan lentokentälle kotimatkaa varten.

Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin.

Sulje ↑
Pyydä tarjous Tulosta
Pyydä tarjous