Matka-Agentit » Opastetut matkat ja risteilyt » Teemamatkat » Harry Potter -maailma ja Lontoo 16.6.2016

Harry Potter -maailma ja Lontoo 16.6.2016

Lähde mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan ja aina ihastuttavaan Lontooseen! Matkalla ihaillaan tämän mielenkiintoisen kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä kiertoajelulla ja samalla nähdään myös Harry Potter – elokuvista tuttuja paikkoja. Matkan kohokohta on vierailu Warner Brothersin studiolla Watfordissa, Harry Potter – elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa. Ehdoton vierailukohde kaikille Harryn ja kumppaneiden faneille! Aikaa jää myös tutustua omatoimisesti Lontooseen, missä näkemistä ja tekemistä on loputtomiin, kaiken ikäisille.

Matka-ajankohta ja hinta

Matka-ajankohta ja hinta: 16.-19.6.2016 (to-su) 895 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 220 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy:

* Norwegian reittilennot Helsinki-Lontoo-Helsinki veroineen
* matkatavarat lennoilla menopaluu (2 laukkua max 20 kg/laukku)
* lentokenttäkuljetukset Lontoossa
* majoitus keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen/kolmen hengen huoneessa
* aamiaiset
* suomeksi opastettu kaupunkikiertoajelu
* vierailu Warner Brothersin studiolla Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoilla

Hotelli:

St. Giles*** (Lontoo)
Bedford Avenue
London WC1B 3GH
Puh. +44 20 7300 3000
www.stgiles.com
Metro: Tottenham Court Road

Moderni, yksityisessä omistuksessa oleva keskustahotelli, sijaitsee aivan Oxford Street -ostoskadun tuntumassa. Hotellista on myös lyhyt kävelymatka Brittiläiselle Museolle, Sohon ravintolakaduille ja viehättävälle Covent Gardenin alueelle. Hotellissa monipuoliset ravintolapalvelut, matkamuistomyymälä, kokoustiloja sekä kuntosali ja uima-allas (käyttö lisämaksusta), hissi. Pieniä ja siistejä huoneita yhteensä 656, joissa mukavuudet ja televisio, radio, puhelin ja hiustenkuivain, kokolattiamatot. Hotellissa tarjoillaan buffetaamiainen. HUOM! Huoneet ovat pieniä!

Välikappale, adapteri, on hyvä ottaa mukaan sähkölaitteita varten (pistokkeet erilaisia kuin Suomessa).

Sulje ↑

Lentoaikataulu:

Helsinki - Lontoo DY 5816 klo 08.10-09.10
Lontoo - Helsinki DY 5819 klo 18.45-23.30

Matkaohjelma:

Torstai
Norwegianin reittilento Helsingistä Lontooseen, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Bussikuljetus lentokentältä kaupunkiin. Kuljetuksen yhteydessä lyhyt Lontoon kaupunkikiertoajelu, jonka aikana nähdään tärkeimpiä nähtävyyksiä (mm. Harrods, Buckinghamin palatsi, Trafalgarin aukio, Parlamenttiaukio...) sekä Harry Potter - elokuvista tuttuja paikkoja. Kierroksella lyhyt lounastauko (omakustanteinen). Kaupunkikierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin ja ilta vapaata aikaa.

Perjantai
Aamiainen hotellissa. Retki Warner Brothersin studiolle Watfordiin, joka sijaitsee n. 30 km päässä Lontoosta. Tämä kierros vie vierailijansa Harry Potterin taianomaisiin kuvauspaikkoihin, studiolla nähdään myös kaikki elokuvissa käytetyt lavasteet ja vaatteet. Kierroksen aikana kuullaan myös filmaukseen liittyvistä salaisuuksista, varsinkin erityistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät elokuvista niin valtavan suositut! Kierroksen aikana voit kuvitella olevasi Tylypahkassa Harryn, Ronin ja Hermionen kanssa, taistelemassa Tiedät-Kai-Ketä vastaan...Lontooseen palataan kierroksen jälkeen iltapäivällä. Loppupäivä vapaata aikaa.

Lauantai
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa tutustua Lontooseen ja sen nähtävyyksiin, museoihin, näyttelyihin, puistoihin, ostosmahdollisuuksiin...Vaihtoehtoja on loputtomiin! Kysy meiltä myös konsertti- ja teatterilippuja!

Sunnuntai
Aamiainen hotellissa. Vielä aamupäivä vapaata aikaa, jonka jälkeen kuljetus hotellilta lentokentälle. Norwegianin reittilento Helsinkiin, jonne saavutaan illalla

Sulje ↑
Varaa matka Tulosta
Varaa matka