Matka-Agentit » Opastetut matkat ja risteilyt » Teemamatkat » Harry Potter -maailma ja Lontoo

Harry Potter -maailma ja Lontoo

Lähde mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan ja aina ihastuttavaan Lontooseen! Matkalla ihaillaan tämän mielenkiintoisen kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä kiertoajelulla ja samalla nähdään myös Harry Potter -elokuvista tuttuja paikkoja. Matkan kohokohta on vierailu Warner Brothersin studiolla Watfordissa, Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa. Ehdoton vierailukohde kaikille Harryn ja kumppaneiden faneille! Aikaa jää myös tutustua omatoimisesti Lontooseen, missä näkemistä ja tekemistä on loputtomiin, kaiken ikäisille.

Matka-ajankohta ja hinta

17.-20.7.2014 (to-su) 890 €/hlö Täynnä!

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 195 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. Kysy kolmen hengen huoneen mahdollisuutta toimistostamme!

Hintaan sisältyy:

* Finnairin reittilennot veroineen
* majoitus keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* aamiaiset
* lentokenttäkuljetukset
* suomeksi opastettu kaupunkikiertoajelu
* vierailu Warner Brothersin studiolla Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoilla

Central Park Hotel***-
49-67 Queensborough Terrace
London W2 3SS
Puh. 020 7229 2424
Fax. 020 7221 9847
www.centralparklondon.co.uk

Moderni keskitason hotelli sijaitsee Bayswaterin alueella, vain 100 m päässä kauniista Kensington Gardens - Hyde Park -puistosta ja lyhyen kävelymatkan päässä Kensingtonin ja alueen pääkadusta Queenswaysta, jolla sijaitsee useita kauppoja, ravintoloita, Whiteleysin ostoskeskus jne. Hotellissa on baari, ravintola, kokoustilat ja 257 huonetta, joissa mukavuudet, tv, puhelin, teen- ja kahvinkeittovälineet sekä hiustenkuivaaja.

HUOM! Erillinen välikappale, adapteri, on hyvä ottaa mukaan sähkölaitteita varten (pistokkeet erilaisia kuin Suomessa).

Sulje ↑

Lentoaikataulu:

Helsinki - Lontoo AY 831 klo 08.00-09.10
Lontoo - Helsinki AY 840 klo 16.10-21.00

Matkaohjelma:

Torstai 17.7.
Finnairin reittilento Helsingistä Lontooseen, jossa opas vastassa lentokentällä. Bussikuljetus lentokentältä kaupunkiin. Kuljetuksen yhteydessä Lontoon kaupunkikiertoajelu, jonka aikana nähdään tärkeimpiä nähtävyyksiä (mm. Harrods, Buckinghamin palatsi, Trafalgarin aukio, Parlamenttiaukio...) sekä Harry Potter -elokuvista tuttuja paikkoja. Kaupunkikierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin ja ilta vapaata aikaa.

Perjantai 18.7.
Aamiainen hotellissa. Retki Warner Brothersin studiolle Watfordiin, joka sijaitsee n. 30 km päässä Lontoosta. Tämä kierros vie vierailijansa Harry Potterin taianomaisiin kuvauspaikkoihin, studiolla nähdään myös kaikki elokuvissa käytetyt lavasteet ja vaatteet. Kierroksen aikana kuullaan myös filmaukseen liittyvistä salaisuuksista, varsinkin erityistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät elokuvista niin valtavan suositut! Kierroksen aikana voit kuvitella olevasi Tylypahkassa Harryn, Ronin ja Hermionen kanssa, taistelemassa Tiedät-Kai-Ketä vastaan... Lontooseen palataan kierroksen jälkeen iltapäivällä. Loppupäivä vapaata aikaa.

Lauantai 19.7.
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa tutustua Lontooseen ja sen nähtävyyksiin, museoihin, näyttelyihin, puistoihin, ostosmahdollisuuksiin... Vaihtoehtoja on loputtomiin! Kysy meiltä myös konsertti- ja teatterilippuja!

Sunnuntai 20.7.
Aamiainen hotellissa. Vielä aamupäivä vapaata aikaa, jonka jälkeen kuljetus hotellilta lentokentälle. Finnairin reittilento Helsinkiin, jonne saavutaan illalla.

Sulje ↑
Varaa matka Tulosta
Varaa matka