Matka-Agentit » Opastetut matkat ja risteilyt » Teemamatkat » Harry Potter – maailma ja Lontoo 13.10.2016

Harry Potter – maailma ja Lontoo 13.10.2016

Lähde mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan ja aina ihastuttavaan Lontooseen! Matkalla ihaillaan tämän mielenkiintoisen kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä kiertoajelulla ja samalla nähdään myös Harry Potter – elokuvista tuttuja paikkoja. Matkan kohokohta on vierailu Warner Brothersin studiolla Watfordissa, Harry Potter – elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa. Ehdoton vierailukohde kaikille Harryn ja kumppaneiden faneille! Aikaa jää myös tutustua omatoimisesti Lontooseen, missä näkemistä ja tekemistä on loputtomiin, kaiken ikäisille.

Matka-ajankohta ja hinta

13.-16.10.2016 (to-su) 875 €/hlö Täynnä

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 245 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
Saatavilla myös kolmen hengen huoneita!

Hintaan sisältyy:

* Norwegian reittilennot Helsinki-Lontoo-Helsinki veroineen
* matkatavarat lennoilla menopaluu (2 laukkua max 20 kg/laukku)
* lentokenttäkuljetukset Lontoossa
* majoitus keskitason hotellissa jaetussa kahden tai kolmen hengen huoneessa
* aamiaiset
* suomeksi opastettu kaupunkikiertoajelu
* vierailu Warner Brothersin studiolla Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoilla

Central Park Hotel***-
49-67 Queensborough Terrace, London W2 3SS
Puh. 020 7229 2424
www.centralparklondon.co.uk

Moderni keskitason hotelli sijaitsee Bayswaterin alueella, vain 100 m päässä kauniista Kensington Gardens ja Hyde Park -puistosta ja lyhyen kävelymatkan päässä Kensingtonin ja alueen pääkadusta Queenswaysta, jolla sijaitsee useita kauppoja, ravintoloita, Whiteleysin ostoskeskus jne. Hotellissa on baari, ravintola, kokoustilat ja 257 huonetta, joissa mukavuudet, tv, puhelin, teen- ja kahvinkeittovälineet sekä hiustenkuivaaja.

Erillinen välikappale, adapteri, on hyvä ottaa mukaan sähkölaitteita varten (pistokkeet erilaisia kuin Suomessa).

Sulje ↑

Lentoaikataulu:

Helsinki - Lontoo D8 366 klo 08.10-09.10
Lontoo - Helsinki D8 371 klo 18.45-23.30

Matkaohjelma:

Torstai
Norwegianin reittilento Helsingistä Lontooseen, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Bussikuljetus lentokentältä kaupunkiin. Kuljetuksen yhteydessä lyhyt Lontoon kaupunkikiertoajelu, jonka aikana nähdään tärkeimpiä nähtävyyksiä (mm. Harrods, Buckinghamin palatsi, Trafalgarin aukio, Parlamenttiaukio...) sekä Harry Potter - elokuvista tuttuja paikkoja. Kierroksella lyhyt lounastauko (omakustanteinen). Kaupunkikierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin ja ilta vapaata aikaa.

Perjantai
Aamiainen hotellissa. Retki Warner Brothersin studiolle Watfordiin, joka sijaitsee n. 30 km päässä Lontoosta. Tämä kierros vie vierailijansa Harry Potterin taianomaisiin kuvauspaikkoihin, studiolla nähdään myös kaikki elokuvissa käytetyt lavasteet ja vaatteet. Kierroksen aikana kuullaan myös filmaukseen liittyvistä salaisuuksista, varsinkin erityistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät elokuvista niin valtavan suositut! Kierroksen aikana voit kuvitella olevasi Tylypahkassa Harryn, Ronin ja Hermionen kanssa, taistelemassa Tiedät-Kai-Ketä vastaan... Lontooseen palataan kierroksen jälkeen iltapäivällä. Loppupäivä vapaata aikaa.

Lauantai
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa tutustua Lontooseen ja sen nähtävyyksiin, museoihin, näyttelyihin, puistoihin, ostosmahdollisuuksiin...Vaihtoehtoja on loputtomiin! Kysy meiltä myös konsertti- ja teatterilippuja!

Sunnuntai
Aamiainen hotellissa. Vielä iltapäivään vapaata aikaa, jolloin kuljetus hotellilta lentokentälle, josta illalla Norwegianin reittilento Helsinkiin.

Sulje ↑
Varaa matka Tulosta
Varaa matka