Budapest

Budapest on Tonavan ylväs kaunotar, joka tulvii unkarilaisia säveliä, paprikaherkkuja, kuuluja viinejä ja upeita nähtävyyksiä. Viehättävän kaupungin läpi virtaa mahtava Tonava, joka jakaa sen kahteen osaan, Budaan ja Pestiin. Budan puolella sijaitsee jyhkeä linnakukkula, Pestissä ovat ostoskeskukset ja kaupungin pääkävelykatu. Budapest on myös suosittu kylpyläkaupunki.

Lasten kanssa matkalla olevien suosikkikatuja on mm. puistokatu Allatkerti körut, jonka varrella on huvipuisto, yksi Euroopan vanhimmista eläintarhoista sekä sirkus. Budapestin Tropicarium on Keski-Euroopan isoin merivesiakvaario, jonka vetonauloja ovat haiden ja rauskujen lisäksi trooppiset linnut, liskot ja muut eksoottiset eläimet. Budan linnan labyrinttiluolat ja Aquaworld, joka on Keski-Euroopan suurin sisävesipuisto, ovat myös perheiden suosikkikohteita.

Esimerkkihinnat

2 vrk alk. 260 €/hlö

Hinta sis. edestakaiset lennot veroineen, majoitus 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus

Pyydä tarjous Tulosta
Pyydä tarjous