Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Ajankohtaista

Kesäaikana palvelemme edelleen rajoitetusti, eikä toimistoissamme ole henkilökohtaista palvelua. Puhelinpäivystys (puh. 010 321 2800) tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-14.

Otathan yhteyttä sähköpostitse helsinki@matka-agentit.fi (porvoo@matka-agentit.fi

Aurinkoista kesää!  

Lue lisää...

Matka-Agenttien Jorma Kukkosen suurten muutosten päivä.

 

Matka-Agenttien ja sen toimitusjohtajan, omistajan ja perustajan, Jorma Kukkosen suurten muutosten päivä.

"Takana 20 v, 1kk, 3 vkoa: matkatoimistoyrittäjän arkea ja työtä, maailman myllerryksiä, juhlahetkiä ja onnistumisia – urallasi kohti suomalaisen matkailun menestystä!"

Lue lisää...

Uuden edellä! Elämys Group on ostanut Matka-Agenttien liiketoiminnan 1.6. alkaen

Lue lisää...

Poikkeustilanteen vuoksi olemme 1.4. alkaen supistaneet toimintaamme, ja olemme toistaiseksi rajoitetusti paikalla. Toimistoissamme ei ole lainkaan henkilökohtaista palvelua. Palvelemme sähköpostitse, ja käsittelemme/vastaamme sähköposteihin saapumis-/kiireellisyysjärjestyksessä.

Lue lisää...

Hallituksen tukitoimet yrityksille tervetulleita, mutta matkatoimistoille riittämättömiä

MATKATOIMISTOT LOUKUSSA KUN HOTELLIT, LENTOYHTIÖT JA MUUT PALVELUNTUOTTAJAT EIVÄT PALAUTA MATKAPAKETTIIN SISÄLTYVIÄ MAKSUJA

Lue lisää...

Hyvä asiakkaamme, pyydämme huomioimaan, että peruuntuneen tai keskeytyneen matkan maksupalautusten osalta ei tässä täysin poikkeuksellisessa tilanteessa pystytä noudattamaan normaaleja käytäntöjä. Pyydämme asiakkailta malttia tilanteen suhteen ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Kiitos etukäteen kärsivällisyydestä!

Lue lisää...

Matkat, joiden lähtöpäivä 8.4. asti: peruutamme kaikki lähdöt. Otamme yhteyttä matkustajiin lähtöpäiväjärjestyksessä. Toivomme teidän huomioivan, että asiakaspalvelumme ja puhelinlinjamme ovat ruuhkautuneita, joten toivomme asiakkaidemme odottavan meidän yhteydenottoamme. Kiitos ymmärtäväisyydestä jo etukäteen!

Päivitetty 16.3.2020

Lue lisää...

Matka-Agentit palvelee ma 16.3. alkaen asiakkaitaan puhelimitse (puh. 010 321 2800), sähköpostitse ja chatin välityksellä (ei henkilökohtaista asiointia toimistoissamme). Lähiajan lähdöt: otamme yhteyttä matkan varanneisiin peruutuksista/muutoksista. Asiakaspalvelumme ja puhelinlinjamme ovat ruuhkautuneita, joten toivomme asiakkaidemme odottavan meidän yhteydenottoamme.

Lue lisää...

Koronavirusepidemia/tiedote 13.3.2020

Lue lisää...

Helmikuu 2020

Huomioikaa seuraavat asiat turvatarkastuksessa:

Finavia sujuvoittaa turvatarkastusprosessia matkustamisen nopeuttamiseksi. Matkustajia pyydetään ottamaan kaikki elektroniset laitteet pois käsimatkatavaroista ennen turvatarkastukseen menoa ja sijoittamaan ne linjastolta saatavaan tavarakaukaloon.

Lue lisää...

Syksyn/syystalven 2020 pitkät lomat Espanjan aurinkorannikolle nyt myynnissä. Lue lisää matkakalenteristamme ja varaa!

 

Lue lisää...

EXPO 2020 -MAAILMANNÄYTTELY DUBAISSA VUONNA 2021  

Lue lisää...